Вежбајте со најдобрите! Почнуваме со новата сезона на тренинзи!

Повеќе

Карате Клуб Јошитака

Добредојдовте во светот на каратето!


50 годишна традиција!

Шотокан карате-до клубот Јошитака од Скопје е најстариот клуб во Република Македонија, порано познат како Карате-до секција Партизан 3, кој непрекинато функционира од 1967 година ...

Прочитајте повеќе