Бесплатна летна карате школа

Бесплатната летна карате школа на Јошитака веќе е во полн ек! Како и секоја година, Ви нудиме бесплатни кондициони и карате тренинзи на кејот на Вардар oд понеделник до петок со почеток од 19:00 часот. Местото на тренинг се наоѓа до Телеком Арена:

За повеќе информации, контактирајте нè на нашата Facebook страна Karate Club Yoshitaka – Skopje или на 071/308-434 (Сенсеи Живко Тасевски).

Ве очекуваме да се подготвиме за новата сезона!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s