Карате клуб Јошитака – Нови уписи

Карате Клуб Јошитака врши уписи!

Карате Клуб Јошитака Ве известува дека врши нови уписи и тоа во следните термини и локации:

ХОНБУ ДОЏО 
(главна сала Партизан 3, Градски Парк)

Понеделник и четврток
1-ва група – почетници 19:30 – 20:30
2-ра група напредни и црни појаси 20:30 – 22:00

Сабота
1-ва група 17:00 – 18:30
2-ра група 18:30 – 20:00

О.У. Кочо Рацин
ул. Мајка Тереза (Водњанска)

Среда и петок

двете групи 19:00 – 20:30

Инструктори:
Сенсеи Живко Тасевски 8-ми Дан.
Сенсеи Енес Беговиќ 5-ти Дан.
Сенпаи Симона Трајкоска 4-ти Дан.

Контакт

Сенсеи Шихан Живко Тасевски (8-ми Дан)
Телефон: 071/308-434
E-mail: skkc.yoshitaka@yahoo.com

Сенсеи Симона Трајкоска (4-ти Дан)
Телефон: 071/209-050
E-mail: simona.tasevska@gmail.com

Добредојде им посакуваме на за сите нови членови на возраст од 4 години и постари!
Сенсеи Живко Тасевски
ОСС


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s