Карате клуб Јошитака – Нови уписи

Карате Клуб Јошитака врши уписи! Карате Клуб Јошитака Ве известува дека врши нови уписи и тоа во следните термини и локации: ХОНБУ ДОЏО  (главна сала Партизан 3, Градски Парк) Понеделник и четврток 1-ва група – почетници 19:30 – 20:30 2-ра група напредни и црни појаси 20:30 – 22:00 Сабота 1-ва група 17:00 – 18:30 2-ра … More Карате клуб Јошитака – Нови уписи