Локации и контакт

Во текот на летото, Јошитака ја одржува својата бесплатна летна карате школа на кејот на Вардар. Повеќе информации тука.

По завршувањето на летото, со почнувањето на школската година, одржуваме редовни тренинзи на следниве локации:

ХОНБУ ДОЏО 
(централна сала Партизан 3, Градски Парк)

Понеделник и четврток
1-ва група – почетници 19:30 – 20:30
2-ра група напредни и црни појаси 20:30 – 22:00

Сабота
1-ва група 17:00 – 18:30
2-ра група 18:30 – 20:00

О.У. Кочо Рацин
ул. Мајка Тереза (Водњанска)

Среда и петок

двете групи 19:00 – 20:30

Инструктори:
Сенсеи Живко Тасевски 7 Дан.
Сенсеи Енес Беговиќ 5 Дан.
Сенпаи Симона Трајкоска 4 Дан.

Контакт

Сенсеи Шихан Живко Тасевски (8-ми Дан)
Телефон: 071/308-434
E-mail: skkc.yoshitaka@yahoo.com

Сенсеи Симона Трајкоска (4-ти Дан)
Телефон: 071/209-050
E-mail: simona.tasevska@gmail.com